Plynová kartuše Meva 450 g

Plynová kartuše Meva 450 g

Z důvodu čerpání dovolené budou objednávky odeslány až 19.4.2024

235

Vždy máme skladem

ks
Plynová kartuše Meva 450 z tenkého ocelového plechu se zvýšenou odolností a dovoluje tak náplň směsí 30:70 propan-butan. Tato směs vytváří dostatečný tlak i při teplotách pod bodem mrazu.
Název:Plynová kartuše Meva 450 g
Katalogové číslo:30
EAN:8801901090778
Kategorie:Vařič VAR 2 a příslušenství
Cena: 235 vč. DPH 21%
Záruka a servis:24 měsíců.

Fotografie: Plynová kartuše Meva 450 g

Plynová kartuše Meva 450 g

Popis produktu: Plynová kartuše Meva 450 g

Plynová kartuše Meva 450 je z tenkého ocelového plechu se zvýšenou odolností a dovoluje tak náplň směsí 30:70 propan-butan. Tato směs vytváří dostatečný tlak i při teplotách pod bodem mrazu. Svým tvarem, velikostí a hlavně použitou směsí umožňuje provoz vařiče i v náročných podmínkách.

Parametry

Průměr:
ø 120
Výška:
135 mm
Hmotnost plynu:
450 g
Celková hmotnost:
650 g

Návod k produktu: Plynová kartuše Meva 450 g

Plynová kartuše Meva 450 se samotěsnícím ventilem a se závitem - plně kompatibilní s vařičem VAR 2.

Pozor, kartuše obsahuje 450 g kapalného, prudce hořlavého plynu pod tlakem!
Složení plynu: 45% propan + 27% isobutan + 28% butan.

Chraňte před přímým slunečním zářením, nevystavujte teplotám nad 50°C. Skladujte v suchém, dobře větraném a chladném prostředí mimo dosah dětí a zápalných zdrojů. Dětem nesvěřujte ani žádnou manipulaci s kartuší! Prázdné kartuše se nesmějí znovu plnit, neprorážejte je a nevhazujte do ohně.

Likvidace: Do sběrných míst kovového odpadu je odkládejte zcela vyprázdněné.

Nenoste je do sběrného dvora – z nepochopitelných důvodů vám je nevezmou. Prázdná plynová kartuše je vlastně jenom taková kvalitnější plechovka, takže ji můžete zahodit do běžné odpadové nádoby – dříve popelnice. Prodejce těchto kartuší nemá povinnost zpětného odběru!!!

Při použití se řiďte návodem k obsluze dodávaným se spotřebičem. Montáž - demontáž, výměnu nádoby provádějte ve venkovním prostředí mimo dosah zápalných zdrojů - nekuřte! Je-li poškozeno těsnění spotřebiče, vyměňte jej. Při nasazování spotřebiče se vyvarujte překřížení závitů a dotahujte velmi lehce.

Tyto kartuše jsou vyrobeny dle EN 417.

Poznámka: Aby bylo možné vnímat únik plynu propan-butan, který je bez zápachu, přidává se k němu tzv. odorant, který výrazně páchne. Bohužel tento zápach ulpívá na kartuši i na vařiči dlouho poté, kdy dojde k mírnému usyknutí plynu po odpojení vařiče od kartuše. Mírný zápach tedy neznamená unikající kartuši. V případě pochybností se osvědčilo potřít otvor ventilu kartuše slinou: netvoří-li se bublinka, je vše v pořádku. Těsnost ventilu vařiče lze zjistit podobným způsobem: ventilovou část vařiče s ovládačem výkonu v poloze na „-“ s odděleným hořákem připojte na kartuši. Pomocí sliny vytvořte blanku na vrcholu otvoru se závitem pro připojení hořáku. Do tohoto otvoru je možné též kápnout vodu, pak je ale nutné ho řádně vysušit a pokud možno potřít závit mazacím tukem.